Menü

Hívjon minket: +36 30 370 24 45 SZÍVESEN SEGÍTÜNK HA ELAKADT

Régóta formába
öntjük álmait

Minőség és megbízhatóság
egy helyen

  • Első slide
  • Második slide
  • Harmadik slide
KÍNÁLAT
FESTÉKEK

A több mint 300.000 színreceptúrából az Ön igényeinek megfelelően a legrövidebb idő alatt számítógépes színkeveréssel előállítjuk a kívánt árnyalatokat.

HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK

Ahhoz, hogy energia-megtakarítási igényünk teljesüljön, minden épületnek meg kell felelnie minimális hőszigetelési követelményeknek.

VAKOLATOK

Több mint 1000 különböző választható színben biztosítanak lehetőséget Önnek arra, hogy épületének külső, illetve belső falazatait hosszú évekig díszítse.

ABLAKKÖNYÖKLŐ

A kiváló minőségű öntöttmárvány ablakkönyöklők magukban egyesítik az esztétikát, egyediséget és a tartósságot.

CSEMPÉK, JÁRÓLAPOK

A Zalakerámia gyönyörű fali- és padlólapokból, csempékből és mozaikokból burkolatokból áll fantasztikusan széles tárháza ad ötletet mindenki számára.

TETŐTÉRI ABLAK

Fakro tetőtéri ablakok: Billenő ablakok, Felnyíló-billenő ablakok, Tetőkibúvók, Burkolókeretek, Külső redőnyök billenő ablakhoz, Hőszigetelő padlásfeljáró lépcsők

ÜVEGTÉGLÁK

Az új modern és elegáns üvegtéglák térhódításának köszönhetően már a legkülönfélébb színekből és változatos formákból alakíthatunk ki üvegtégla falakat

MIXTON stab. kavicsburkolat

A MIXTON® exkluzív kavicsburkolatunk egy olyan természetes, szilárd felületet alkot, amely egyesíti magában a vízáteresztő, légáteresztő és nagy mechanikai terhelhetőség előnyös tulajdonságait.

KIEGÉSZÍTŐK

A kül –és beltéren egyaránt alkalmazható díszlécek, rozetták, oszlopfők, oszlopcsőhéjak, konzolok elképzeléseinek megvalósítását kínálják modern és klasszikus stílusú otthonának díszítéséhez.

Festő, kőműves és burkoló szakemberek számára kiváló minőségű szerszámokat kínálunk nagy választékban.

A kézzel formázott, ütés, és karcolásálló dekoratív burkolótégla önálló felületek kialakítására homlokzatok, lábazatok, továbbá más szilárd és hordképes felületek teljes vagy részleges burkolására alkalmas.

Rólunk
A Kertvárosi Ép-Ker Kft. 1995-ben egyéni vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, majd néhány év elteltével korlátolt felelősségű társasággá nőtte ki magát.
A teljes családi tulajdonban lévő vállalkozás a megalakulástól kezdődően a folyamatosan változó vásárlói igényekhez igazodva bővítette kínálatát. A cég dinamikus fejlődésének eredményeképpen a már meglévő üzlethelyiség kibővült egy tágas bemutatóteremmel, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az átfogó választékkal.
A további évek fejlesztésének köszönhetően megépült az 1000m²-es raktárcsarnok, mely az eddiginél gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálást és korszerű raktározást tett lehetővé. A megnövekedett vásárlói igényekhez és a piaci változásokhoz igazodva az építőanyag kereskedés mellett plusz tevékenység, az építőipari kivitelezés kapott kiemelkedő szerepet, melynek során széles körű szolgáltatásokat kínál és nyújt ügyfeleinek. A kezdeti kisebb építési és felújítási projekteket követően számos lakóépület, családi ház, iroda, ipari – és kereskedelmi létesítmény megvalósításában vett részt. A kivitelezői tevékenységet elősegítő korszerű technológiák alkalmazásával ,a munkafolyamatok optimalizálásával és az eszközpark folyamatos fejlesztésével az új és visszatérő ügyfelek elégedettségét vívta ki magának. A vezetők több évtizedes szakmai tapasztalatával, felkészültségével, elkötelezettségével nyújtanak segítséget abban, hogy a vásárlók igényeit maximálisan ki tudják elégíteni. Bízunk benne, hogy Önt is mihamarabb vásárlóink között tudhatjuk.